Aktuális hirdetések

2023. 09. 17.

Plébániai hírlevél - 2023. szeptember 17.  ÉVKÖZI 24. VASÁRNAP

 

TÁSKAMEGÁLDÓ MISE. Szept. 17-én, vasárnap a 9 órai misében tartottuk az iskolatáskák megáldását. Ebben a szentmisében voltak a nyári táborokkal, plébániai programokkal kapcsolatos beszámolók is.

KIADVÁNY. Az ősz folyamán megjelenik jubileumi évünk eseményeit összefoglaló, A/5 méretű képes kiadványunk , mely hálaadásra, visszatekintésre ad lehetőséget.

BIBLIA ÓRA. Szept. 19-én, kedden este 7-kor lesz idei első Biblia óránk. Az év témája a zsoltárok világa lesz. Várjuk a Szentírás iránt érdeklődőket.

SZENT MÓNIKA. A nagymamák második imacsoportja 23-án, szombat este fél 6-kor tartja első találkozóját a templomban. Várjuk szeretettel az érintetteket.

GELLÉRT NAP. A Szent Gellért ifjúsági nap szept. 30-án lesz Szeged-Alsóvároson.

OKTÓBER. A rózsafüzér hónapját október 1-én, vasárnap a 9 órai szentmise előtti rózsafüzérrel, valamint 17 órakor a görögkatolikus templomban akathisztosz imádsággal kezdjük. Imádkozzuk együtt a szentolvasót!

TERÉZ NAP. Az újvárosi Kis Szent Teréz imanap október 7-én 10 órától kerül megrendezésre. A nap előadója Kuzmányi István a Magyar Kurir főszerkesztője lesz.

Az októberi Adoremusok megérkeztek.

 

Ha feltámadtatok Krisztussal, keressétek az odafent valókat, ahol Krisztus ül az Isten jobbján. Az odafent való dolgokkal törődjetek, ne a földiekkel.